TOP

Egy nőnek legyenek tervei – Megjelent Maye Musk könyve magyarul

Maye Musk, szuperanyu és szupermodell, polgári foglalkozása dietetikus, tavaly áprilisban pedig írt egy könyvet is, amely most megjelent magyarul.

Ki ne akarná tudni ennek a 72 éves nő titkát? Végignézve Instagramját, ahol naponta dokumentálja kalandjait, nem egyszerű tempót diktál. Mindig dolgozom, az egész családom ilyen, nyilatkozta egyszer.

Maye ugyanis amellett, hogy nők millióinak ad inspirációt és biztatást, hogy ennyi idősen is lehet aktívan élni, és azt csinálni, amit szeretünk, – az ő esetében ez több dologból áll össze, modell és dietetikus – , és még jól is nézhetünk ki közben, nem elhanyagolható tény életrajzában, hogy ő Elon Musk anyukája. Mellette van még 2 szintén vállalkozó gyereke, Tosca és Kimbal, de nyilván Elon a legismertebb közülük, a PayPal alapítója, a SpaceX és Tesla tulajdonosa.

A könyvben először beszél arról, hogy 1979-ben 30 évesen 3 gyerekkel egy bántalmazó kapcsolatból menekült el.

Bár világéletében modellkedett, igazán 60 felett indult be a karrierje, szerepelt egy Beyonce videoklippben, számos márka felfedezte magának és jó sok címlapon szerepelt.

2017-ben divattörténelmet írt, amikor 69 évesen lett a szépségápolási márka, a Covergirl arca, így ő a legöregebb modell a márka életében. 

A magyar kiadást az Európa Kiadó adta ki, az előszót Pataki Ági írta hozzá.

Tavaly volt szerencsém találkozni vele, az erről készült kis beszámolómat itt olvashatjátok.

Már le is van árazva 3.999 Ft helyett 2.799 Ft.

Aki az angol változatát olvasná szívesebben:

0

Post a Comment