TOP

A tökéletes karácsonyi ajándék: IKEA X Ben Gorham gyertya

Túl korai már a karácsonyon gondolkozni?

Kicsit úgy vagyok vele, tekintve milyen volt ez az év, most a karácsonyt jobban várjuk, mint valaha, én legalábbis mostanában így érzem, és bár nem vagyok tervezgetős típus, de azt vettem észre, hogy már a karácsonyi menün meg dekoráción gondolkozom. Ilyen például nálunk nem nagyon szokott lenni, főleg növényekkel díszitek ilyenkor.

Így amikor a múlt héten belefutottam ebbe a hírbe, ami teljesen felizgatott, rögtön utána is jártam, mert szuper karácsonyi ajándék lehet. Magamnak is! 🙃

Szóval a svéd Byredo (menő luxus márka: főleg parfüm és gyertya, de van smink és táska is) alapítója, Ben Gorham* összeállt az IKEA-val és igen, gyertya lett belőle, méghozzá 13 különböző illatban.

Bár nem Byredo hanem OSYNLIG (ez svédül láthatatlant jelent) néven fog futni, és nem 60-120 dollár lesz, mint egy Byredo, hanem, és ez itt a lényeg, hanem 6-25 euró között fognak mozogni az árak.

Gyorsan megkérdeztem a magyar IKEA-t is ( elképesztően gyorsan válaszoltak, este írtam, reggel már várt a válasz, pedig most írtam nekik először, szóval profi PR, de ezt mondjuk gondoltam), és igen, “Az OSYNLIG limitált kollekció mind a három magyarországi IKEA Áruházban elérhető lesz 2020. december 1-től kezdődően.”

Talán furcsa lehet az izgatottságom egy gyertya miatt, utoljára kb. 8 éve vettem gyertyát, mondjuk nem apróztam el, rögtön egy Burberryt (aranyárban), és ha hiszitek, ha nem, még mindig megvan, telente visszafogottan használom. Ja, posztot is írtam róla! 😂

Szerintem szuper karácsonyi ajándék lehet ez, hátha másnak is jól jön az ötlet.

Az olasz IKEA-ban már kapható, de mivel karantén van, így nem tudunk elmenni, viszont rendelhető, úgyhogy biztosan rendelek párat.

*Róla külön poszt kellene igazából, 43 éves, indiai származású, Svédországban született, széttetovált egykori kézilabdás, aki 20 éve még építkezéseken dolgozott, aztán 14 éve megalapította a cégét nulla tapasztalattal, mára meghatározó alak lett a kortárs design és divatiparban.

Follow my blog with Bloglovin

+1

Post a Comment