TOP
táska

Kedves Naplóm / 2020. november 5.

Úgy terveztem, hogy minden nap este összefoglalom a napomat ebben a kis naplóban, nos, kissé el vagyok úszva, meg kétségbe is vagyok esve, hogy elfelejtem a dolgokat, ha aznap nem írom le őket!

Általában szerdán járunk piacra, az egy nagyobb piac a környéken, és elég jó, meg ott van a kedvenc kis kávézóm, a Roxy, bár nem szeretem a kávét igazán, és csak koffeinmenteset iszom, mert különben rosszul leszek, szeretek üldögélni cukrászdákban és nézgelődni. Ha van időnk akkor a livornoi piacra megyünk, főleg ha kagylót vagy halat akarunk venni, ugye, ott a tenger, vagy valami spéci cuccot, de mivel kb 1 óra az út oda, akkor az egy napos kirándulás, mert általában kitaláljuk közben, hogy menjünk el a kedvenc kis haléttermünkbe is ebédelni. (Vacsorázás most nincs egy ideig, ugye.) De mivel most szerdán nem mentünk piacra, csütörtökön mentünk Casciana Terme Lariba, ami egy kicsi piac, de most semmi különlegeset nem akartam venni, így megfelelt. Hirtelen felindulásból vettünk egy grill csirkét, így hurrá, ma nem kell főznöm!

Ahogy távoztunk a piacról, megakadt a szemem egy kistáskán. Nem vagyok impulzus vásárló, vagyis már évek óta tudatosan vásárolok, kivéve ha valami extra jó dealt látok. Megfodgostam a kistáskát, megállapíottam, hogy a telefonom sem férne bele és mentem az autó felé. Ahogy beültem, éreztem, hogy vissza kell mennem megkérdezni mennyibe kerül, mert különben nem fog hagyni a gondolat. Visszaballagtam, megnéztem belefér-e a telefonom, megkérdeztem mennyibe kerül, fizettem. 🙂 Imádom!

táska

Ragyogóan sütött a nap, és nem akartam még hazamenni. Mondom a férjemnek, igyunk egy proseccot, van egy kis büfé a téren, pont oda süt a nap.
Olyan volt, mintha kicsit megállt volna az idő arra a fél órára. Nevetgéltünk, megváltottuk a világot, elfelejtettük a hétköznapi problémáinkat, nem volt vírus, nem volt “mi lesz, ha”. Sütkéreztünk a napon, ismét megállapítottuk, hogy milyen szerencsések vagyunk, hiszen még ezt is megengedhetjük magunknak: hétköznap proseccot szürcsölhetünk napközben! Ez az igazi luxus!

+1

Post a Comment