TOP

Maradj életben! – egészségügyi workshop

2020. november 12-én, csütörtökön 18.00 órától ismét élő, online eseményt tartunk a Pénzszerész-kel, Gőcze Edittel és Tasi Csabával*, ezúttal az egészségügy a téma!

„MARADJ ÉLETBEN! – avagy: hogyan kerülheted el a magyar állami egészségügyi rendszert és a hosszú várólistákat?”

Itt a helyed, ha pénzügyileg tudatos vagy, emellett szeretnél képben lenni, hogyan tudod elkerülni a magyar állami egészségügyet, ha egyszer Neked, vagy családodnak szűrővizsgálatokra, orvosi ellátásra, egy komolyabb műtétre, második orvosi szakvéleményre, esetleg külföldi kezelésre lesz szükséged.

Elgondolkodtál már azon, hogy…

  • Milyen magán egészségbiztosítási lehetőségek, rendszeres szűrővizsgálatok érhetőek el jó áron akár a hétköznapi emberek számára is?
  • Miért ne járna neked is privát orvosi ellátás luxus körülmények között, megfizethető áron, a legmodernebb magán klinikákon, hálapénz nélkül?
  • Hogyan tudod a világ legjobb orvos-specialistáinak véleményét kikérni, vagy ha kell, akár külföldi gyógykezelést igénybe venni, ha a családban valamilyen komoly megbetegedés történik?
  • Hogyan inthetsz búcsút a hosszú várólistáknak és juthatsz be néhány napon belül akár életmentő képalkotó vizsgálatokra is?
  • Milyen lehetőségeid vannak gyermekvállalás előtt, ha prémium ellátást, kiemelt odafigyelést, magánorvosi ellátást igényelsz?
  • Hogyan tudod a betegségek vagy balesetek okozta jövedelemkiesés idejét aggodalom nélküli gyógyulással tölteni?

A workshop-on kb. 70 perces áttekintést adunk a számodra is elérhető lehetőségekről (véletlenül sem termékbemutató!), illetve felvetünk néhány szempontot, melyeket érdemes átgondolnod ha vállalkozó vagy, ha lakáshiteled, vagy kisgyermeked van, esetleg gyermekvállalásra készülsz.

Emellett elárulunk néhány olyan tippetspeciális háttérinfót, amit nem árt tudni, mielőtt hosszú évekre elkötelezed magad egy élet-, baleset-, vagy egészségbiztosítás mellett – amit sokszor egy bankban tukmálnak rád 5 perc alatt, a hiteled mellé. Szerencsére ezek korrigálható “hibák”, ha szakavatott szemmel nézed át meglévő biztosításaidat. Amellett, hogy sokat spórolhatsz, nem kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy baj esetén végül mégsem térít majd a biztosító.

*Tasi Csaba, pénzügy-informatikus közgazdász, pénzügyi tervező, vezető tréner, pénzszerész és Gőcze Edit, öngondoskodási szakértő, pénzszerész

A workshop INGYENES, regisztráció szükséges: hello@orsolyaivanyi.com

KÖZVETLEN REGISZTRÁCIÓ ITT!


A válaszlevélben elküldök minden további információt!

Ha előre elküldöd a kérdésedet, biztos hogy azonnal választ kapsz a workshopon.

GYERTKEK, JÓ LESZ! ❤️

0

Post a Comment