TOP

VÁLTOZÓKORI BŐRÁPOLÁS: AMIKOR A BŐR INNI KÉR

blue_and_pink_neon_noir_pets_influencer_facebook_post_set_1.png

A változókor vízén evezve, hogy ilyen költői legyek, számos kihívással kell megküzdenünk. 

Azt mondják 45 éves kor körül – amennyi én is vagyok -, érdemes elkezdeni a felkészülést arra az időszakra, amely hormonális, testi és lelki kalandokat tartogat, akár 10 évig is. Ezért sem mindegy, hogyan nézünk ennek elébe.

Nos, én már 2 éve készülök, akkor észleltem először tüneteket, és kezdtem utána olvasni, hogy mi is történik majd velünk.

A menopauza alaposan átrendezi némelyikünk életét, kisebb-nagyobb problémákkal kell szembenéznünk és orvosolni őket.

Az egyik ilyen probléma a bőr minőségének romlása. Ez kinek nagyobb, kinek kisebb probléma.

Bár azt gondolom, hogy a nőknek inkább nagyobb, mert mégis csak főleg az arcunkat érinti a változás.

Viszkető, megereszkedett, száraz. 
Ez a három a leggyakoribb jellemző a menopauzához köthető bőrproblémák listáján. 

A bőr kiszáradását a hidratáció hiánya okozza, melyet az ösztrogén szint csökkenése idéz elő. Ha megbomlik az egyensúly, a bőr nem képes megfelelően működni, és csökken a vízmegtartó képessége.

Én a háromból kettőt tapasztalok (a megereszkedést még nem látom annyira súlyosnak), a viszketés és a szárazsság viszont itt van már egy ideje.

Nemrégiben egy nyereményjáték során olvasóim kipróbálták a Vichy Neovadiol Magistral éjszakai balzsamot, amely pontosan a fent felsorolt problémákat próbálja kezelni, íme, a visszajelzéseik! 

Nem kell mondanom, hogy mennyire örülök, hogy ilyen visszajelzéseket kaptam tőletek, mert nincs is annál jobb, ha ajánlok valamit és tényleg bejön! 

Köszönöm nektek a visszajelzéseket, tényleg sokat számít, és hamarosan újra lesz játék Vichy termékek tesztelésére.

2_1.png

“Korábban (kb. 6-8- évvel ezelőtt) is használtam Vichyt, de nem voltam vele igazán elégedett. Ezért is jelentkeztem nálad, hátha lehetek tesztelő és tehetek egy újabb próbát. Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy ezzel a termékkel elégedett vagyok, teljesen pozitív a véleményem. Persze az is lehet, hogy korábban nem a nekem leginkább megfelelő krémet használtam.
Amit viszont régen és most is szeretek a nyári nagy melegben a Vichy Eau Thermale spray.
Reggel mindig kisimultabbnak látom az arcomat, és nyakamon az apró redők mintha eltűntek volna, de legalábbis nem annyira feltűnő. Hidratál, ezt érzem egyértelműen, hiszen nem feszül a bőröm. Úgy érzem, hogy ez most tényleg a koromnak és a bőrtípusomnak megfelelő.
A textúra szuper bársonyos, könnyen beszívódik, nincs zsíros utóérzet.
Illata harmonikus, lágy, nem tolakodó, szerintem púderes, amit nagyon szeretek. Nem intenzív illat, mert azt nem tudom elviselni.
Este használtam csak, előírás szerint. Más krémet, szérumot nem használtam a Vichyvel párhuzamosan este.
Valószínű megveszem a hozzá illő nappali krémet is, hogy teljes legyen a hatás.” – Mónika

 ******************************

1_1.png

 ******************************

“Orsi ajánlásával ismertem meg a Vichy legújabb, kifejezetten a változókori bőr ápolására kifejlesztett éjszakai balzsamával. Köztudott, hogy a hormonális változások mennyire megviselik a bőrünket. Szárazzá, érzékennyé teszik, így könnyen megjelennek a visszavonhatatlan ráncok, a bőrünk fénytelenné és élettelenné válhat.
Szép telt bőr, finom rózsás szín, semmi zsíros fény vagy száraz fakóság. Érezhető lifting hatás, nagyon is brutális táplálás, mely főleg a gyakori, mindennapos alkalmazás után lesz szembetűnőbb.  Elég volt egy hónap a használat ahhoz, hogy jatása szemmel látható legyen.
Köszönöm a lehetőséget, szívesen vennék részt a Vichy további, a korosztályom főbb bőrproblémáira kifejlesztett krémei tesztelésében.” – Zsuzsi

7.png

 ******************************

3.png

“A hatékonyságával nagyon meg vagyok elégedve, reggelre mindig kisimultabb és teltebb az arcom, esténként, lefekvés előtt, alapos arctisztítás után szoktam bekenni vele az arcomat. Szeretem a textúráját, állagát, nem ragadós, elég hamar beszívódik. Az illatokra nagyon érzékeny vagyok, de ez kimondottan kellemes és finom, nem erős, nem fájdul meg az ember feje tőle.” – Kati 

 ******************************

4_1.png

 ******************************

5.png

********************

6.png

Mit kell tudni a krémről?

1. Vulkanikus eredetű Vichy termálvíz van benne
– támogatja a bőr természetes védőfunkcióját
– Vichy termálvíz a vulkanikus Auvergne régióból
– 15 alapvető fontosságú ásványi anyagban gazdag.

2. OMEGA 3-6-9 az egyik összetevője
– Alapvető fontosságúak a bőr táplálásáért
– Az Omega zsírsavak rendkívül jótékony hatású összetevők a bőr számára.
– Alapvető építőelemei a bőr felső rétegeinek a simább, egységesebb, üdébb arcbőrért életkortól vagy bőrtípustól függetlenül.

3. Innovatív textúra
Extra táplálás: a formula a bőrrel érintkezve megolvad, azonnal beszívódik a száraz bőr táplálásáért.
Idővel tápláló- és védőréteget képez a bőrön a további kiszáradás megelőzéséért.

4. Klinikailag bizonyított hatékonyság 4 hét használat után
– a bőr szárazsága csökken
– a bőr rugalmassága nő
– növeli a bőr komfortérzetét

Vichy oldalán találtok egy Mindent a Változókorról aloldalt is, ahol rengeteg hasznos információ olvasható nemcsak a változókori bőrről, hanem magáról a menopauzáról is, sőt néhány cikket még tőlem is találtok!

0

Post a Comment