TOP

Pringle of Scotland kalandok a London Divathéten meg Tilda Swinton

A London Fashion Week azaz London Divathét alatt a Pringle of Scotland nagyon kedves volt velem, mert két eseményükre is meghívtak. Az egyik a 2014-es tavaszi/nyári prezentációjuk volt a The Connaught Hotelben, a másik pedig a Mount Street-i üzletük megnyitója, ahol úgy írták, hogy Tilda Swinton is meg fog jelenni, akkoriban ő volt az egyik arca a márkának. Szerintem jól összeillettek, és nem csak azért mert mindkettő skót.

A prezentáció a hotel egyik termében zajlott, élő modelleken voltak kiállítva az amúgy igencsak drága ruhák.
Én szeretem ezt a fajta bemutatót, jobban mint a kifutósat, hiszen így sokkal közelebbről lehet megnézni a ruhákat, arról nem beszélve, hogy a kifutós sokkal drágább (mármint a cégnek) és sokkal macerásabb a részvétel is, sorbanállni, küzdeni a helyekért, ahonnan jól lehet fényképezni és még sorolhatnám.

A márka amúgy 1815 (!) óta létezik, Robert Pringle alapította egy “sima” kis kötőgyárként, aztán 1870-től elkezdtek kasmírt is gyártani, olyan sztárok hordták a harmincas években, mint Grace Kelly vagy Brigitte Bardot, vagy Windsor hercege azaz VIII. Eduard, aki lemondott a trónról, hogy elvegye Wallis Simpsont.

Nemzetközi porondon csak 2000 óta mozog és számos celebrity hordja.

 Sajnos, régóta nem nyereséges a márka, jelenleg hong-kongi tulajdonban van.

?????????????
?????????????
?????????????
?????????????

Az üzletnyitón már nem fényképeztem, mert egyszerűen annyian voltak, hogy képtelenség volt. Na jó, egy képet csináltam, ami nem sikerült valami jól, James Nebitt-ről, mert egyszerűen imádtam a Monroe című sorozatban. 

Tilda Swinton, aki a Pringle of Scotland arca pár éve, akkor jött meg, amikor mi távoztunk, így pontosan szembejött velünk.

divat
Ezt a képet sajnos nem én csináltam róluk, mert én akkor már nem voltam ott ugye, de ami eléggé vicces így utólag, hogy Gemma Aterton színésznő, főleg mint Bond lány ismert, később karácsonykor, amikor is a The Connaught hotelben vacsoráztam, a mellettünk lévő asztalnál ült.
0

Post a Comment